látogatások megnézte: 581
51. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
Képző: Magyar Íróképző
Ár: 39.500 Ft
Ár tartalmazza: - oklevél - jegyzetfüzet
Vizsgadíj: nincs
Helyszín: Budapest
Időpont: 2019. június 06.
Időtartam: 3 nap
Kihelyezhetőség: -
Megosztás:
|
Képzés típusa: tanfolyam, szakmai előadás, tréning
Képzés szintje: alapfokú, továbbképzés, kiegészítő
Képzés témája: kommunikáció, kulturális, művészeti
Szükséges előképzettség: nincs
Szerezhető végzettség: nincs
fotók a képzésről
 
Részletek
Három nap alatt megtanítjuk Önt írni? Szó sincs róla. Sem fotós, sem szakács, sem agrármérnök nem lesz Önből három nap alatt. Író sem.

De ha Ön érdeklődik az irodalom és az írás iránt, szívesen képezné magát, netán saját könyvről álmodik – nálunk a helye. Mindegy, hogy hobbiból alkot vagy az írói pálya vonzza. Jöjjön hozzánk akkor is, ha a munkája követeli meg Öntől a választékos írást.

Mert eligazítunk: kontextusba helyezzük az irodalmi piacot, kiadóstul, nagykerestül, szerzői jutalékostul. Módszert adunk: ellátjuk tanáccsal, miképp vágjon bele egy-egy munkába, s miképp haladjon – legyen szó fantasy regényről vagy orvosi szakkönyvről. Másképp szólva: miképp formálja kézirattá a gondolatait.
Elmélkedünk afféle irodalmi jószágokról, mint mondatok, bekezdések, címek, cselekményvezetés, karakterek, párbeszédek. Elmondjuk ezekkel kapcsolatos legfontosabb észrevételeinket. Inspirálunk. Ha eddig volt kedve írni, a tanfolyam után pláne lesz. Intünk is: mely hibákat, csapdákat kerülje. Sokat nevetünk. Tucatnyi alkotó egy helyen, persze hogy nevetünk.

Ám ami a legfontosabb: tanfolyamunkon az irodalmi teendőket projektszemlélettel ötvözzük. Ön felvértezve távozhat tőlünk, határozottan, összeszedetten léphet majd a könyvek birodalmába. Három napra ez nem is kevés.

A bátrabb jelentkezők előzetesen beküldhetik írásukat, novellájukat, regényük egy részletét (max. 3000 karakter), hogy azt megvizsgálhassuk - aztán a tanfolyamon hozzácsapjuk szakmai véleményünket, javaslatunkat. Nyugi, írásának élveboncolását eddig minden résztvevőnk túlélte.

Közel százötven hallgatót köszönthettünk eddig, s mindahányan elégedetten távoztak. Ön sem fog csalódni. Tanfolyamunkat ajánljuk: kezdő íróknak, fiataloknak és időseknek, tétovázóknak, az első sikereken, netán kudarcokon átesetteknek, gyerekkönyvben vagy regényben gondolkodóknak. Alkotni vágyóknak.
Fontos: a tanfolyamok párbeszédesek, a résztvevők bátran kérdezhetnek, feltehetik speciális kérdéseiket, kikérhetik az előadó véleményét, és saját művek (szemelvények) rövid elemzésére is sort kerítünk.
A tanfolyamot eddig minden alkalommal megtartottuk - és ezután is megtartjuk.

IDŐPONT: 2019. JÚNIUS. 6-7-8. (CS-P-SZ)
Minden nap 9.00-16.15 óra. Fontos: az első napi regisztráció (névkártyák, füzetek kiosztása) 8.00 órakor kezdődik, és 8.45-kor zárul - kérjük, legkésőbb 8.45-ig érjen a helyszínre!

Ha az időpont nem felel meg, figyelje honlapunkat, mert havonta új időpontot adunk meg.

Időpont áthelyezése: abban az esetben lehetséges a következő alkalomra, ha azon nem jön össze a teljes (15 fős) létszám.
Tanfolyam lemondása: kezdést megelőző 7. napig díjmentes, vagy áthelyezhető következő alkalomra, a kezdést megelőző egy héten belüli lemondás esetén azonban a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza.

ÁR: 39.500 Ft
Ha csak egy vagy két napra iratkozik be, az ár 19.500 Ft
Kedvezmények
- Kettő vagy több fő: jöjjön barátnőjével, rokonával, szobatársával! Két fő esetén: 39.500 Ft helyett 33.500 Ft / fő. Az ár akkor érvényes, ha valamely képzésen együtt vesznek részt.
- Diák vagy nyugdíjas: 39.500 Ft helyett 33.500 Ft
- Részletfizetés: első 50% jelentkezéskor, második 50% egy hónapon belül, vagy ha a tanfolyam kezdete a jelentkezéstől számított egy hónapon belül esik, akkor a tanfolyamom indulásakor a helyszínen.
Fontos: a kedvezmények nem összevonhatók.

LÉTSZÁM
Figyelem! A létszámot nem az első 15 jelentkező, hanem az első 15 befizető alakítja, azaz regisztrált résztvevőnek a tanfolyam díját befizető jelentkező minősül.

ELŐADÓ
Rezidens előadó: Zsiga Henrik - író, kiadóvezető. Regények, mesekönyvek, útikönyvek szerzője, az íróképző tanfolyamok tematikájának kidolgozója, gyakorlott irodalmi előadó. Vendégelőadók: a jelentkezők érdeklődési körének megfelelően kapnak meghívást - lehet író, tördelő, korrektor. A tematika kötött, a három nap feszes - így nem minden képzésre kérünk fel vendégelőadót.

A TANFOLYAM TARTALMAZZA
- oklevél,
- jegyzetfüzet,
A tanfolyam ára nem tartalmazza az ebédet és a szállást (a helyszínen menü elérhető).

GYAKORI KÉRDÉSEK:
- Vidéken terveznek tanfolyamot indítani?
NEM.
- Csütörtök-péntek-szombat helyett más napokon indítanak tanfolyamot?
NEM, egyelőre nem.
- Elvégezhetem-e két ütemben a tanfolyamot? Például csütörtökön és pénteken részt veszek a tanfolyamon, majd a szombati előadásokat egy újabb időpontban hallgatom meg.
IGEN, erre többnyire van lehetőség.
ÉRDEKLŐDJÖN!
Email: info@irokepzo.hu
Tanfolyammal kapcsolatos kérdések: Zsiga Henrik, +36 30 2671 631
Adminisztrációs kérdések: Bodogán Zsófia Flóra, +36 70 949 2399

AJÁNDÉKOZZON TUDÁST!
Résztvevőink nagy százaléka érkezik hozzánk úgy, hogy a tanfolyamot ajándékba kapja. Járt nálunk így házastárs, élettárs, főnök, gyerek. Ha Ön is meglepné szerettét kurzusunkkal, a többi jelentkezőhöz hasonlóan Ön is töltse ki a jelentkezési lapot, de vagy a saját telefonszámát adja meg, vagy a megjegyzés rovatban jelezze, hogy a tanfolyamot ajándéknak szánja. A részleteket telefonon egyeztetjük Önnel. Az ajándékozáshoz Ön a kuponunkat is felhasználhatja: kérésére elküldjük Önnek elektronikusan, vagy nyomtatott formában postán.

VÉLEMÉNYEK
--- Kedves Henrik! Sokkal többet kaptam ettől a tanfolyamtól (azt hiszem nyugodtan írhatnék többesszámban is), mint amit valaha is remélni mertem. Jó, hogy utakat mutattál és nem csak egyetlen járható utat. Úgy éreztem, hogy végre mindenki az én nyelvemen beszél, haza érkeztem. A közösség színes volt, az egyéniségek különbözősége szikrázott, de mégis, ha valaki feltett egy kérdést, olyan volt, mintha én kérdeztem volna. Köszönöm a feltétel nélküli bizalmat és a jó szándékú türelmet. Köszönöm a kulcsokat, amit észrevétlenül csúsztattál mindnyájunk zsebébe. Remélem, kereszteződnek még útjaink. Tisztelettel: Vali
--- Pontosan egy hónap telt el a legutóbbi íróképző tanfolyam óta, melyen részt vettem! Mégegyszer szeretném megköszönni az élményt, amit kaptam Tőled, valamint a hasznos szakmai recepteket! Cs. Ágnes
--- Lassan ülepszik bennem a sok-sok ismeret, amit átadtál nekünk az előző íróképzőn, s végre van pár percem, hogy megköszönjem Neked. Érdekes, s valóban interaktív blokkokat tartottál. A csoport is kedvező összetételű volt, remélhetően a mostani csoportod is kellemes emberekből áll. Külön köszönöm, hogy Nagyikám kéziratába is beleolvastál és építő kritikával illetted. Remélem, találkozunk még a jövőben. K. Hajnalka
--- Nekem a tanfolyamon nagyon tetszett ahogy átbeszéltük a részleteket a könyvkiadással kapcsolatban, az nagyon hasznos volt, mert eddig ezekről a dolgokról szinte semmit nem tudtam... A könyvem folytatására pedig még több kedvet és ihletet kaptam, mindenképpen be szeretném fejezni azt is, amit már elkezdtem, és a többi történetet is ami még csak a fejemben született meg... Ha pedig sor kerül a haladó tanfolyamra, arra is nagyon szívesen jelentkeznék, és köszönöm a lehetőséget, minden pillanat megérte. B. Erika
--- A hangulat remek volt. Ha annak idején a főiskolán ilyen előadásokon vehettem volna részt, soha nem jutott volna eszembe, hogy ellógjak az órákról. Sokat kaptam ebben a három napban. Nemcsak tudást, hanem erőt is. Az írói lét nehézségeivel kapcsolatos sejtéseim beigazolódtak ugyan, de a vonzerejéből cseppet sem veszített. Köszönhető ez a nagyszerű előadóknak. Engem is érdekelne a folytatás. Sz. Edit
--- A tanfolyamot nagyon élveztem, jó volt a hangulat, jó volt a társaság, jók voltak az előadók, jók voltak a témák! A tananyag igen szoros, de épp ezért érdekes és érdekfeszítő volt mondhárom nap. Számos fogással és kulisszatitokkal lettem gazdagabb, amit biztosan tudok majd használni az első könyvem írásánál és kiadásánál is. A jegyzeteim mellett számos olyan könyvajánást kaptam, ami segít a szárnypróbálgatásban. Nincs más hátra, mint nekiülni egy könynek és megírni! Fazekas János

RÉSZTVEVŐK
A csoport mindig vegyes - kor, nem, foglalkozás, érdeklődési kör szerint is. Legfiatalabb résztvevőnk 13, legidősebb 72 éves volt. Akadt, aki romantikus regényben gondolkodott, akadt, aki a fia életrajzát szánta a köznek. Köszöntöttünk úgy hallgatót, hogy nagy taglétszámú egyesülete delegálta - legyen ki megénekli majd a szervezet több évtizedes történetét. Ült padsorunkban olyan is, akit pusztán az írni vágyás terelt felénk - s még műfaját sem tudta, mifélét alkotna. Volt, aki kész könyvvel érkezett, s volt, aki csupán novellatöredékkel. Büszkén fogadtuk a külföldön élő, a tanfolyamra hazalátogató jelentkezőket is. A sokszínű érdeklődési kör sokszínű kérdéseket szül, a résztvevők így épp eleget tanulnak egymástól is.

Jelentkezés
Kérjük, töltse ki az űrlapot!
 
Tematika

Tematika
1. nap: A KÖNYV
09.00-09.15 Köszöntő
09.15-10.30 Könyvírás: üzlet vagy hobbi?
10.30-10.45 KÁVÉSZÜNET
10.45-11.30 A könyvkiadók
11.30-12.15 Értékesítési csatornák és a szerzői bevételek
12.15-13.00 EBÉDSZÜNET
13.00-13.45 Műfajok és követelményeik
13.45-14.30 A könyvkiadás menete
14.30-14.45 KÁVÉSZÜNET
14.45-15.30 E-könyvek
15.30-16.15 Konzultáció

2. nap: AZ ÍRÁS
09.00-10.30 Az írás fázisai 1. (tervezés, kutatás)
10.30-10.45 KÁVÉSZÜNET
10.45-12.15 Az írás 2. (írás, szerkesztés)
12.15-13.00 EBÉDSZÜNET
13.00-13.45 Az írás 3. (önmenedzselés)
13.45-14.30 Siker és bukás: a tartalom
14.30-14.45 KÁVÉSZÜNET
14.45-16.15 Az írás építőkockái

3. nap: A KIADÁS
09.00-09.45 Könyv felépítése
09.45-10.30 Siker és bukás: a forma
10.30-10.45 KÁVÉSZÜNET
10.45-12.15 Porondon az író
12.15-13.00 EBÉDSZÜNET
13.00-13.45 A megjelenés
13.45-14.30 Nyomdai munkálatok
14.30-14.45 KÁVÉSZÜNET
14.45-15.45 A szükséges marketing
15.45-16.15 Összegzés, oklevelek, elköszönés
     
Képző
Tel.: +36 30 2671 631,
+36 70 949 2399
Képző további tanfolyamai
Megosztás:
|
Tanfolyamok témakörök szerint:
egészségügyi | életvitel | gazdasági | humán menedzsment | idegenforgalmi | informatikai | ipari | irodai | kereskedelmi | kommunikáció | kulturális | műszaki | művészeti | pénzügyi/számviteli | sport | szépségápolás | szociális | védelmi/biztonsági | vendéglátás | üzleti
Tanfolyamok szintek szerint:
alapfokú | középfokú | OKJ | emelt szintű | továbbképzés | kiegészítő
Impresszum | Médiaajánlat