Spirituális "Gyógyító" Képzés
Képző: Teremts Jövőt Spirituális Akadémia
Ár: 99000
Ár tartalmazza: Akár vállalkozás kiváltására is alkalmas Nemzetközileg elismert okleveleket!
Vizsgadíj: Nincs
Helyszín: Budapest
Időpont: 2018. május 06.
Időtartam: 6 hónap
Kihelyezhetőség: igen
Megosztás:
|
Képzés típusa: tanfolyam
Képzés szintje: okleveles
Képzés témája: életvitel, ezotéria
Szükséges előképzettség: Nem szükséges
Szerezhető végzettség: Spirituális "Gyógyító" és Reiki Mester
fotók a képzésről
 
Részletek
Budapesten Stúdiónk képzése a Spirituális "Gyógyító" és Reiki Mester képzés.

A képzés fél éves időtartamú és 12 hétvégi napon vagy igény szerint heti 1 alkalommal hétköznap esténként kerül megrendezésre!


A képzés tematikája :

A Reiki elsajátítása és Beavatás Mesteri szintig

Szellemgyógyász képzés

Angyalkommunikáció és Gyógyítás Angyalokkal

Angyal Rituálé

Bevezetés a Kristálygyógyászatba

Radiesztézia képzés

Atlantiszi Gyógyító Technikák

Gyógyítás Fehérmágiával

Reinkarnációs Utaztatás

A képzésről összesen 7 Nemzetközileg elismert Oklevél kerül kiállításra!

A 10+2 ajándék alkalomból álló fél éves képzés ára egyben fizetve 99.000 Ft vagy pedig részletre 10 X 12.000 Ft
 
Tematika
1.nap - Reiki 1-es Tanfolyam És Beavatás

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait.

A beavatásokon keresztül megtapasztalod a belső, gyógyító csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését.


2. nap - Szellemgyógyász I. Alap Képzés

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemgyógyászatnak" nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe.

A tanfolyamon megismerkedünk az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről.

Gyakorlás során elsajátítod az Aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhetsz.


3. nap - Szellemgyógyász II. Haladó Képzés és Beavatás

Megismerkedünk az önkezelés lehetőségeivel, technikáival, megtanulod, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítod a távkezelés módszereit.

Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül melléd, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neked elősegítve fejlődésed.


4. nap - Angyalkommunikáció Gyakorlati Képzés és Beavatás

Ezen a napon megismerkedünk az angyalokkal, megtapasztaljuk a lényüket, energiájukat. Biztos neked is vannak ismernek történeteid az Angyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük!

Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb.

Az Ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan készülhetsz fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheted fel velük a kapcsolatot és így betekintést nyerhetsz az angyalok világába.


5. nap - Reiki II. Fokozat Elsajátítása és Beavatás

Ezen a napon megismerkedsz a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával.

A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is. A 2. fokozat beavatása után képessé válsz helységeket levédeni mindenféle ártó és negatív energiától, földsugárzástól. Ételt, italt tudsz majd energiával feltölteni, egészségessé tenni, semlegesíteni negatív tulajdonságait!


6. nap - Angyaltanfolyam továbbképzés

Ezen a napon olyan technikákat tanulunk, amelyekkel Angyalokkal dolgozunk, Angyalokat kérünk fel a gyógyításra. Tovább mélyítjük az Angyalokkal való kapcsolatunkat, beszélgetést kezdeményezünk velük Angyal táblán keresztül!


7. nap - Bevezetés a Kristálygyógyászatba, Gyógyítás Kristályokkal

A mai orvostudomány is elismeri, hogy a kövekkel való gyógyítás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre.

A Kristálygyógyászat alaptanfolyamon 10 olyan kővel ismertetlek meg, mely nagyon pozitív hatással lesz az életedre. Segítik a szerelmi életed, megvédik az egészségedet, támogatják a spirituális fejlődésedet, sikert és anyagi bőséget vonzanak be az életedbe. Megtanulunk a kövekkel gyógyítani!


8. nap - Radiesztézia Képzés

A radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

A pálca segítségével kitudod mérni a csakrák és az aura működését, méreteit, az ételek, italok energiaszintjeit, az emberek számára káros vízereket és Hartmann hálót.

Szintén mérhető a pálcával az Angyalok és más Szellemi lények jelenléte és energiája.

Mérhető a televízió, a mikrohullámú sütő vagy bármilyen elektromos készülék sugárzása, így lehetőségünk van arra, hogy elkerüljük ezeket a káros sugárzásokat!

A tanfolyam anyagából megtanulod azt, hogyan tudsz helyes választ kapni a pálca segítségével egy eldöntendő kérdésre, pontos választ ad különböző életszituációkban.

A pálca segítségével kimérheted a lakásodat, így megtudod állapítani, hogy hol van a szobában a számodra legelőnyösebb fekhely, ahol nyugodtan tudsz majd pihenni.

A pálcázás fejleszti érzékeinket, intuíciónkat. Erősíti a koncentrációs képességed!

A pálca segítségével megtalálhatod az elveszettnek hitt tárgyaidat.


9. nap - Bevezetés a Gyógyító Fehérmágiába

Mágikus védelmek készítése, aura tisztítás, helységtakarítás ártó energiáktól és lényektől.

Egészséget károsító átkok, elementárok, rontások érzékelése, levétele és hatásai . Csakra és Aura tisztítási technikák.Tárgyak megtisztítása negatív energiáktól.


10 nap : Gyógyítás Fehérmágiával haladó szint

Energiák létrehozása, érzékelése, irányítása, összpontosítása.
Tárgyak és folyadékok programozása, (gyógyító ital készítés),

Talizmánok és amulettek készítése, gyógyítás, távgyógyítás, szenteltvíz készítés.

Atlantiszi gyógyító technikák bemutatása


11. nap - Vizsga + Reiki Mester Beavatás és az Oklevelek átadása

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van Pszi sebész továbbképzésre és még magasabb szintű fehérmágus technikák megismerésére.


12. nap - Ajándék Reinkarnációs Utaztató és Aura látás Tanfolyam

A tanfolyam elvégzésével bárkit visszatudunk vinni előző több előző életébe, megtalálva a jelen életét nehezítő problémák okait.A betegségek, lelki szenvedéseink okai mostani életünk korábbi szakaszaiban illetve előző életeinkben megtalálhatók.
Az utazó így szembesülhet az életét nehezítő okokkal és az utazás megoldást kínál ezen problémák megoldására.


A 11-12. Tanfolyami nap a Reiki Mesteri beavatással már ajándék, nincs külön díja.

A tanfolyam árában benne van minden olyan eszköz amelyre a gyógyításhoz szükség van! ( Lengyel pálca, kristályok, stb)


Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A kezelések és a spirituális "gyógyító" tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.
     
Képző
Képző további tanfolyamai
Megosztás:
|
Tanfolyamok témakörök szerint:
állatvédelemi | egészségügyi | életvitel | ezotéria | gazdasági | idegenforgalmi | igazgatási | informatikai | ipari | irodai | kereskedelmi | kommunikáció | kulturális | mezőgazdasági | műszaki | művészeti | pedagógiai | pénzügyi/számviteli | sport | szépségápolás | szociális | természetgyógyászat | védelmi/biztonsági | vendéglátás | üzleti
Tanfolyamok szintek szerint:
alapfokú | OKJ | emelt szintű | továbbképzés | kiegészítő | okleveles
Tanfolyamok megyék szerint:
Országos | Budapest
Impresszum | Médiaajánlat